De Nieuwste Wasmachines

Evolutie van de wasmachine

De wasmachine heeft al een hele flinke evolutie doorgemaakt. In begin werd alles met de hand gewassen. Dit kosten veel werk. Daarom droegen mensen hun kleding vroeger een stuk vaker dan tegenwoordig. Het is tegenwoordig normaal om je kleding 1 tot 2 dagen te dragen. Vroeger was het normaler om je kleding tussen de 5 en 7 dagen te dragen. De wasmachine zelf is ook erg verandert. Zo waren de eerste wasmachines machines die je met de hand aan moest drijven. Je moest een wiel laten draaien waardoor de machine zijn werk deed.  Gelukkig is dit nu niet meer het geval. Hieronder hebben we even gekeken naar hoe de nieuwe generatie wasmachines eruit gaat zien.

Wasmachinesmerken die eruit springen

De 2 merken die er het meeste uit springen zijn LG en Samsung. Deze merken zijn duidelijk erg hard bezig met innoveren. Niet alleen dat, ze durven ook risico’s te nemen. Je ziet Miele een wat veiligere weg nemen. Ze doen het wel prima waarmee ze komen maar het is totaal niet revolutionair. Het is eigenlijk een beetje saai.

Maar laten we eens gaan kijken naar de wasmachines waarmee LG en Samsung de huidige markt misschien wel op zijn kop gaan zetten.

LG

LG Komt met de “LG Twin Wash“. Deze wasmachine beschikt zoals de naam al doet vermoeden over 2 wasmachines. Hij heeft een voorlader en daar onder nog een kleine wasmachine. Ze zijn apart van elkaar in te stellen dus hierdoor kan je 2 verschillende soorten wasjes draaien. Dit is erg handig Als je bijvoorbeeld heel veel gekleurde was hebt en nog wat zeer dunne was zoals lingerie. Al met al zeker een interessante ontwikkeling.

Samsung

Samsung heeft zich heel erg gericht om een probleem te voorkomen waar ontzettend veel mensen tegen aan lopen. Het wel bekende:” Ow shit, ik ben iets vergeten in de wasmachine te gooien”. Samsung gaat binnenkort komen met de Samsung AddWash. Deze wasmachine heeft een luikje in de deur. Dit luikje is heel speciaal want het geeft je de optie om nog iets aan de wasmachine toe te voegen zonder dat je de deur open moet maken. Hoe goed dit precies gaat werken moet wel nog even blijken maar innovatie is het zeker.

Wasmachine Kopen

Naast dat de manier hoe wasmachines werken aan het veranderen is, verandert het verkoopproces ook. Het aantal mensen wat zijn wasmachine online koopt is het afgelopen jaar flink toegenomen. 2015 was het jaar waar mensen meer online hun wasmachine kochten dan via de winkel. Waarschijnlijk gaat dit aantal nog wel verder oplopen. In 2015 was het aantal mensen dat hun wasmachine online kocht 53%. Voorspellingen zijn dat het de komende 10 tot 15 jaar gaat uitgroeien naar meer dan 80%. Winkels zoals BCC, Bobshop, Wehkamp en andere grote webwinkels kunnen hier zeker profeit uit halen. Moet jij nu ook een nieuwe wasmachine kopen. Gebruik dan de gratis hulp van bestewasmachinekopen.nl voor het kopen van je wasmachine.