Verkooppunten wasdrogers

Wasdrogers kan je op verschillende plekken kopen. Het is handig om van te voren te weten wat de voordelen, nadelen en de beste plekjes zijn. Hierdoor kan je een betere keuze maken voor de volgende keer dat je een wasdroger moet kopen.

Verschillende verkooppunten van wasdrogers

 1. Witgoed winkels

De eerste plek waar vroeger al het witgoed apparatuur gekocht werd is de normale winkel. In veel dorpen zit wel minimaal 1 winkel die zich richt op de verkoop van wasdrogers en andere witgoed artikelen. De vraag is of dit beeld zal gaan veranderen de komende jaren.

 1. Voordeel

Een van de grote voordelen aan de plaatselijke winkel is het persoonlijk contact. Het is ontzettend makkelijk om rustig binnen te lopen en je te laten adviseren. Je krijgt vaak koffie aangeboden en de verkoper kan rustig zijn praatje doen.

 1. Nadeel

Het nadeel ervan is dat je maar advies van 1 kant krijgt. Je moet het woord van de verkoper daarom geloven. Een ander nadeel is dat dit type winkel vaker failliet gaat. Het is erg vervelend als je nieuwe wasdroger kapot gaat en je kan niet meer terug naar de winkel omdat deze failliet is gegaan.

De prijzen in deze winkels zijn vaak ook erg hoog. Doordat je persoonlijk geholpen word door een verkoper maakt het bedrijf vaak veel kosten die een webwinkel niet heeft. Het personeel dat rondloopt in de winkel is vaak best wel duur en niet effectief. Ze moeten er alle openingtijden zijn en het is niet makkelijk om de hoeveelheid medewerkers te managen om druktes op te vangen. Bij webshops is dit vaak beter geregeld.

 1. Enkele merken

Hieronder staan enkele merken die fysieke winkels hebben waar je kan gaan kijken. Expert, Mediamarkt, BCC en EP zitten door heel het land. Deze winkels zitten vaak niet ver van je huis af. Een nieuwe speler is CoolBlue. Zij hebben recentelijk 5 winkels in Nederland geopend. Voor de rest functioneren ze wel grotendeels online.

 1. Expert
 2. Mediamarkt
 3. BCC
 4. Witgoedspecialist
 5. Electronic Partner
 6. CoolBlue
 1. Online Webshops

De andere plek – je hebt het waarschijnlijk al geraden – zijn webshops. Tegenwoordig is zijn webwinkels helemaal hip en ze doen het vaak erg goed. Er zitten zeker voor- en nadelen aan dit type verkooppunt.

 1. Voordelen

Het voordeel is vaak heel simpel. Ze zijn online vaak een stuk goedkoper te verkrijgen. Ook hoef je niet het huis te verlaten om hem te kunnen kopen. Online zijn genoeg verschillende verkooppunten dat jou ideale wasdroger erbij zit voor de beste prijs.

Een ander voordeel is dat je verschillende adviezen kan inwinnen. Webshops hebben verschillende koopgidsen. Daarin staat de top 10 die ze op dat moment beschikbaar hebben. Er zijn ook vergelijkingswebsites. Deze websites zijn er speciaal om bezoekers te informeren over de beste koop van dat moment. Ben je daar benieuwd naar? Klik hier voor wasdrogers kopen.

 1. Nadelen

Helaas zitten er ook nadelen aan webshops. Dit is jammer want ze zijn vaak een stuk goedkoper. Het eerste nadeel is dat webshops vaak verzendkosten hebben. Dit staat bij websites wel aangegeven.

Ook is het niet makkelijk om even langs te gaan. Je hebt webshops die ook een normale vestiging hebben zoals CoolBlue e.d. maar een hoop webshops hebben dit niet. Grote webshops als Wehkamp kan je alleen bereiken via telefoon. Waarschijnlijk is het ook niet nodig om langs te gaan maar het is wel iets wat veel mensen fijn vinden.

 1. Enkele Merken

Het aantal webshops wat wasdrogers verkoopt op dit moment is erg groot. Waarschijnlijk zijn er op dit moment meer dan 30 verschillende verkooppunten. Enkele belangrijke verkooppunten zijn Wehkamp, Bol.com en Bobshop.

 1. Wehkamp
 2. Bobshop
 3. CoolBlue
 4. Bol.com

Verdict

We hopen dat je met deze informatie een goede keus kan maken of je jouw nieuwe wasdroger in een fysieke winkel gaat kopen of makkelijk gaat bestellen via internet.

Kijk ook op Facebook en Twitter.